@jankasla
StoryEditor

Janka Slačková: Verím, že si tento článok prečítajú aj moji rodičia

22.04.2024, 00:00
PR Články

Je mladá, šikovná a úspešná. Nebojí sa snívať a o svojich túžbach aj hovoriť. Janka Slačková sa podelila o svoje predstavy, ako by naložila s výhrou v lotérii.

Niektorí ju poznajú ako moderátorku z televíznej obrazovky či podujatí, iní ako tanečníčku. Jej krásna tvár sa na nás usmieva z niektorých reklám a takisto zo sociálnych sietí ako @jankasla, kde ju mnohí sledujeme. Na prvý pohľad tejto energickej babe nechýba nič a žije si svoj spokojný život. No rovnako ako všetci, tak sa aj ona niekedy zasníva a predstaví si, aké by to bolo vyhrať rozprávkový jackpot v lotérii. Pri otázke, ako by naložila s výhrou v EXTRA VÝPLATE, ktorá je 4 000 € na každý mesiac na najbližších 10 rokov, nám prezradila pár tipov.

Najbližší na prvom mieste

V prvom rade by som si dopriala viac oddychu a času s mojou rodinou a priateľmi. Svoju prácu milujem, ale cítim, že toho spoločného času s tými najbližšími by mohlo byť o čosi viac. Dopriala by som nám určite nejaký wellness víkend v horách s dobrým jedlom, masážami a prechádzkami v prírode. Skrátka oddych a všetko, čo k tomu patrí.

Pomoc nevinným

Tri roky dozadu som si vzala do dočasky aj fenku Lunu, ktorá bola zachránená zo zlých podmienok. Odvtedy, pri pohľade na takýchto nechcených psíkov, by som si ich najradšej všetkých adoptovala. Ale keďže to nie je možné, tak časť výhry by išla aj do útulkov a na miesta, kam je to potrebné. 

image
@jankasla

Bývanie vo svojom

Určite by som časť odložila na kúpu bytu v Bratislave, keďže ten už pár mesiacov aktívne hľadám. Taktiež mám vyhliadnuté už aj kúsky do interiéru, takže veľká časť z „Extra výplaty“ by išla práve sem. Verím, že si tento článok prečítajú aj moji rodičia a pochvália ma, že som najskôr napísala byt a nie letenky...

Všetko nové

... pretože hneď v tesnom závese sú práve letenky. Milujem cestovať, spoznávať nové krajiny, stretávať nových ľudí a ochutnávať nové jedlá. Pár rokov dozadu som často chodila na Miami, kde by som sa chcela ešte aspoň na mesiac vrátiť. Mám rada tamojšie počasie, ľudí a celkovo tú atmosféru. Ale s tak štedrou výplatou si viem predstaviť pokojne aj rok voľna, počas ktorého by som absolvovala cestu okolo sveta. Ak by to však mala byť kratšia dovolenka, tak na mojom zozname cestovateľských snov mám aj ostrov v Arabskom mori - Sokotru.

image
@jankasla

Tanec je život

Peniaze by som investovala aj do tanca, ktorému sa venujem celý život a ktorý milujem. Najviac sa toho deje v Los Angeles, takže tam by som chcela ísť aspoň na dva týždne a pobehať rôzne tanečné lekcie. Už som tam raz bola a stáť pred najlepšími svetovými choreografmi je zážitok na celý život. A tie endorfíny po lekciách nenahradí nič.

image
@jankasla

Ženské potešenia

Časť z výplaty by som minula aj na oblečenie a doplnky. Pamätám si, ako som v 15 rokoch prišla v Miláne do modelingovej agentúry a jeden z agentov mi povedal, že keď zarobím prvé veľké peniaze, tak by som si mala kúpiť drahú kabelku. Nielenže to bude pamiatka na moju prvú veľkú prácu, ale zároveň to bude v mojom šatníku aj kúsok, ktorý vydrží roky. Takže po toľkých rokoch, by som si ju konečne dopriala. Čím som staršia, tým menej oblečenia nakupujem, ale keď už si niečo kúpim, tak siaham skôr po kvalite ako kvantite. Čiže, kúpila by som si nadčasové kúsky, ktoré vydržia niekoľko rokov a nebudú to len sezónne záležitosti. Viem si predstaviť, že by som si kúpila aj kvalitné hodinky alebo šperky. Taktiež sú to veci, ktoré si svoju hodnotu držia a v mojom prípade sú to doplnky, ktoré nosím dennodenne. Navyše pri mojej občasnej nedochvíľnosti sa jedny kvalitné hodinky vždy zídu.:)

Nová záľuba

A na záver nesmiem zabudnúť ani na koncerty a festivaly, ktoré som si za posledné roky dosť obľúbila. Zatiaľ mám za sebou len tie slovenské, ale s takýmto štedrým vreckovým by som určite išla aj na tie zahraničné a zobrala so sebou aj priateľov. Minulý rok som nestihla Beyonce, takže na jej koncert by som si rada zaletela. 

image
@jankasla

Ako sa dostať k Extra výplate?

Extra výplata je prvá anuitná číselná lotéria od TIPOSu. Výhra v 1. poradí je 480 000 eur a výhercovi bude vyplácaná v pravidelných sumách 4 000 € každý mesiac po dobu 10 rokov. Cena stávky za jeden tip je 1,50 eura. Stávky v novej lotérii je možné uzatvárať na predajných mieste TIPOSu, cez SMS*, cez aplikácie TIPOSu, či na stránke etipos.sk. Na získanie hlavnej výhry je potrebné uhádnuť 6 čísel z prvého a jedno číslo z druhého osudia. Ak nemáte svoje obľúbené čísla alebo sa len narýchlo neviete rozhodnúť, môžete využiť Rýchlu stávku, ktorá čísla vyberie náhodne za vás. Do žrebovania, ktoré je každý pondelok, sa môžu zapojiť len osoby staršie ako 18 rokov. Viac informácií nájdete na www.extravyplata.sk.

image
Tipos

*Cena odoslanej SMS zahŕňa príslušnú cenu stávky od 1,50 eura za tip a telekomunikačný poplatok od 0,20 eura.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08