Politické názory koncerny od influencerov nechcú. ​profimedia
StoryEditor

Attilu poslal kade ľahšie tretí sponzor. Jasmina dopadla rovnako, obchádza to len túto influencerku!

24.04.2024, 14:12
Celebrity

Kauza pokračuje. Attila Végh (39) pred prezidentskými voľbami počas moratória otvorene vyzval fanúšikov aby dali hlas Petrovi Pellegrinimu (48) a to sa nepáči viacerým jeho sponzorom. Už sú traja. Okrem automobilky a výrobcu bagiet, poslal zápasníka na trestnú lavicu aj pivársky koncern. Podobný osud stihol aj Jasminu Alagič (34). Jedna športovkyňa však vyšla bez škrabancov.

Po rozhovore pre českú televíziu CNN Prima News sa rozhodol s Attilom Véghom ukončiť komerčnú spoluprácu pri propagovaní značky i pivovarský koncern: „Značka Corgoň ponúka pivo pre všetkých spotrebiteľov, bez rozdielov. Naším cieľom je šíriť zodpovednú, relevantnú, rešpektujúcu a apolitickú komerčnú komunikáciu. Všetky naše posolstvá sa riadia prísnym Etickým kódexom, ktorého zásady vyžadujeme dodržiavať aj od našich obchodných partnerov. Z tohto dôvodu sme zastavili ďalšie komerčné aktivity s Attilom Véghom,“ informovala spoločnosť na sociálnej sieti. S Attilom skončil ako prvý Peugeot a športovec musel vrátiť aj auto, na ktorom jazdil plus prišiel o honorár. 

Végh v rozhovore neváhal používať rôzne invektíva a z jeho úst vychádzala kadencia škaredých výrazov: „Pre mňa je Peter Pellegrini sympatický, poznám ho cez televíziu,vie sa vyjadrovať. Má moje sympatie. Toho druhého gadža som v živote nepočul, neviem, že aj existuje. Každý si môže natočiť svoj názor, to je jeho vec. Nemôže mi hovoriť, že som vybitý, zapredanec, že dúfam, že ťa Karlos dobije. Že ma nenávidí. Tak má nenáviď, tak môžeš mi oblízať vajcá a choď kam chceš! … Za mňa sú tí ľudia stratení a zdechliny, dobil by som ich všetkých, všetkých, ktorí sa do mňa púšťajú.“ Zdá sa, že firmy sa rozhodli, že prežijú bez tejto hviezdy a nechajú Dunajskostredčana ísť si vlastnou cestou.

Pellegriniho na sociálnej sieti podporila aj Jasmina Alagic. Tá prišla o spoluprácu s džúsovou firmou. Rovnako, ako Végh zverejnila súkromnú komunikáciu s firmou, kde jej píšu o stopnutí kampane. Nakoniec sa spoločnosti narozdiel od siláka ospravedlnila a stiahla aj fotografiu. 

Sympatie okrem iných vyjadrila víťazovi volieb aj Dominika Cibulková, ktorá sa radí medzi "áčkové" influencerky. Tú takéto problémy obišli. Jej biznis partnerom politikárčenia nevadí. Avšak tenistka počas moratória mlčala čo jej môže hrať do karát. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:08